ratna halfweeg & hans berends

Onze huwelijksdatum is 19-09-2008.
Wij gaan trouwen in barsingerhorn.
 
Wij hebben samen in een restaurant gewerkt en ja hoor daar sloeg behoorlijk de vlam in de pan, liefde op het eerste gezicht. Ons samen zijn heeft wel wat voeten in aarde gehad, maar liefde overwint alles. Beide hebben we een eerdere relatie gehad,Ratna met twee zoontjes (max&job)en Hans met een dochter en een zoon(charis&jelte), we zijn nu met zijn zessen en het is hier een gezellige boel.
 
Ik werd op een maandagavond onverwachts opgehaald, ik lag niets vermoedend op de bank, in de pyama outfit, toen de bel ginen daar stond een man keurig in pak,
ik moest met hem mee....., tja daar stond een limousine voor de deur, nou daar ben ik natuurlijk ingestapt, met wel een beetje vemoeden dat Hans daar iets mee te maken had.
Fles champagne aan boord, liefdesmuziek en daar gingen we , nou de champagne heeft me goed gesmaakt want de zenuwen speelde aardig op, na bijna een fles, stopte we in Akersloot en daar werd ik in een hotel naar een ontzettende mooie suite gebracht, met openhaard, kaarsjes ,bubbelbad, sauna, rozenblaadjes,kortom alles wat maar met romantisch te maken heeft en ja daar was Hans heeft mij toen ten huwelijk gevraagd, ja ja ja ja ja heel graag.
De volgende ochtend nog een heerlijk ontbijt op bed en dit was een super aanzoek.
 
 
De getuige van Ratna is Ilse Verheydt (vriendin)
De getuige van Hans is Wilco Berends (broer)
 
Caroliene Berends en Ingmar Sloothaak, twee ontzettende super regeltantes.