Bedrijven index
 
 
 
 
 
Koop hier de meest romantische boeken
(klik en bestel)
1 2


Hoe organiseer ik mijn bruiloft.
Auteur: E. Mollema
Prijs € 9,-

Het organiseren van een bruiloft is een gigantische onderneming waarbij je snel ontmoedigd kan raken. Voor je het weet ben je het overzicht kwijt. De ontvangst van de gasten, de receptie, het diner en het feest vragen nu eenmaal erg veel voorbereiding.

Hoe organiseer ik mijn bruiloft? bevat een maand-tot maand overzicht van wat er moet worden geregeld vanaf het moment dat de beslissing om te trouwen is genomen tot na de trouwdag. Met alles over onder meer: ontvangst, receptie, diner, feest ringen kopen, traditioneel of modern kleding, de huwelijksstoet trouwfoto's, uitnodigingen, gastenlijsten, cadeaulijsten wie betaalt wat? wie zorgt'voor wat? bedankkaartjes na de bruiloft.

Trouwetiquette
Auteur: E. Mollema
Prijs € 9,-


Trouwen! Aan de ene kant zie je met verlangen uit naar die bijzondere dag, aan de andere kant gieren de zenuwen je door de keel. Zo'n feest brengt immers een gigantische organisatie met zich mee. Waar je allemaal niet aan denken moet! Daarom is het handig om een overzicht te hebben, richtlijnen over de vraag hoe het hoort, wat wel en niet mag. Wat moet je aandoen en hoe passen de gasten zich bij jou aan? Waar moet je staan en wat moet je zeggen? Allemaal dingen die je beter van te voren uit kan zoeken, zodat je huwelijksdag soepel zal verlopen. Daarom dit boekje met praktische antwoorden op vragen over huwelijksaankondiging gebruiken bij de huwelijksceremonie, de receptie en het trouwdiner tafelschikking, verloven, kleding en tips die ertoe bijdragen dat je trouwdag de gelukkigste dag van je leven wordt.

Dagboek van de aanstaande bruid
Auteur: H.K. van Nieuwenhuizen
Prijs € 18,50

Trouwplannen? Dit boek helpt je bij het organiseren van een geslaagde bruiloft! Met allerlei tips en wetenswaardigheden over: het huwelijksaanzoek en de eventuele verloving - het gemeentehuis, de kerk, de ondertrouw, de bruidsjapon, het trouwkostuum, de getuigen, de ceremoniemeester, de bruidskinderen , de gastenlijst, de receptie, het diner, het feest, de verlanglijst, de trouwringen, de bruidsstoet, het vervoer, het boeket, de bruidstaart, het budget en andere financiŽle zaken, de huwelijksreis en nog veel en veel meer. Bij elk onderwerp is ruimte gelaten voor je eigen aantekeningen, afspraken en ervaringen. Je kunt er ook foto's inplakken van de japon of het boeket waarop je in een tijdschrift je oog hebt laten vallen. Zo stel je zelf je bruidsdagboek samen. Een dierbare herinnering aan de mooiste dag van je leven !

Meer boeken
1 2